"Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar."

"Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar."

"Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar."

"Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar."

"Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar."

"Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar."

"Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar."

"Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar." "Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar.""Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar."

också känt som de 90 minuter jag satt i Comviqs kundtjänst.

Reading List 2014 (as of now)

 

Moving out.

Det var ju det också. Vi ska ju flytta som sagt.
Vi fick nycklarna idag, vilket var rätt awesome. Är lite av en barndomsdröm för mig, att ha en lägenhet och få inreda precis som man vill. Nog för att jag mer eller mindre redan haft det i ett och ett halvt år, men lägenheter i Snarpsätra är väldigt begränsad i sina inredningsmöjligheter. Plus att köket är minimalt. Och egentligen inget kök. Tror pentry eller kokvrå är den korrekta termen. Edda och jag stod i nya köket i flera minuter idag och upprepade exalterat "SKÅP, VI HAR SKÅP". It's good to enjoy the little things.


Nu är det ju bara det där med möbler. Vi har inte så mycket möbler nu. Och det vi har passar inte riktigt. Och med det menar jag inte bara utseendemässigt, eftersom den är ganska liten behöver vi ju vara ganska smarta och utnyttja ytor och allt det. Blir att hänga på Blocket igen.

Två dagar i rad. Wow.

Börjar likna något.
 
Har spenderat dagen med att jobba lite extra på cafeet jag jobbade på förut. Framåt kvällen när det började mörkna (lite extra tidigt på grund av dåligt väder/massa moln) fick jag enorma jul/vinter känslor. Vi befinner oss i den tid på året då man fortfarande lurar sig att det där med att det blir mörkt redan frammåt fem är rätt mysigt ändå. Sådär när det är januari, svinkallt och man inte sett solen på en vecka för att man åker till jobbet när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt, då kommer jag se tillbaka på detta blogginlägg och sucka. Och ja, det är trevligt att krypa upp i en soffa med en bok och varm choklad och femtioelva filtar, det är det. Det är bara det att jag inte haft något emot att vänta till kanske klockan nio på kvällen att göra det. Jag behöver inte börja redan vid tre...

Men man ska väl inte klaga. Det finns en by i Norge som ligger längst ned i en väldigt smal dalgång, vilket gör att de inte får någon sol alls under hela vinterhalvåret. De satte tydligen gigantiska speglar på toppen av bergen för att reflektera ner lite ljus. Så man ska väl vara tacksam för det lilla!

Egentligen vill jag ju blogga.

Jag saknar att blogga. Eller snarare att skriva. Det var något speciellt med att skriva fritt om allt. Vad jag gör/ska göra eller vad jag tycker och tänker om något. Det är inte lika enkelt längre, det tar emot lite att få ut vad jag vill. Så jag gav upp lite. Har ju lagt upp bilder ibland eller skrivit några meningar här och där, men så mycket mer än det har det inte blivit. Men man kan ju fortsätta hoppas och försöka, någon gång kanske jag kommer igång igen!

Speciellt nu händer det en hel del grejer. Som flytt. Jag är rätt förväntansfull. På sätt och vis är det ju ett och ett halvt år sedan jag "flyttade hemifrån". Sen räknas det väl inte riktigt lika mycket när mamma bor i samma hus, oavsett om vi har egna lägenheter. Men nu måste det ju verkligen räknas, med tanke på att mamma inte ens kommer bo i samma stad!

Det är inte många dagar kvar nu innan vi får nyckeln och kan börja flytta in. Har spenderat så mycket tid på blocket och letat möbler de senaste veckorna... Gaah, can't wait. Får se om jag lyckas fortsätta blogga om det. Heh.
 
 

London town.

Bättre sent än aldrig?

London, 31 Mars - 3 April 2014

 
 

TILLBAKA TILL STARTSIDAN

bloglovin

Allmänt
Dagbok
Dagens
Skola

Hästar
Horsemanship
Hästar
Kung Valdemar
Min Hästsyn
Ronja

Våra Häst
Amazing
Dalwinnie
Flisan
Holly Hobbie
Prins

Bloggandet
Bloggen
Designer
Gästbloggare

Intressen
Böcker
Film/TV
Illustrationer
Reading List 2013

Musik
Alex Day
Alexz Johnson
Sam Tsui
Musik

Äventyr
Mallorca 2010
London 2012
London 2013 #1
London 2013 #2

Övrigt
Birk
Citat
Fritt att diskutera!
Melodifestivalen 2011
Melodifestivalen 2012
Melodifestivalen 2013
Tänkvärt
Från Youtube

Fotografier
Byggnader
Djur
Evenemang
Hästar
Macro
Människor
Natur
Sport
Tävlingsbidrag
Vardagligt
Övrigt


2013
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Nov, Dec

2012
Jan, Feb, Feb, , Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec

2011
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec

2010
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec