Om Kursen

Nätkulturer 7,5 hp
Uppsala  Universitet
Distans      VT 2014

Om Kursen
"Nätkulturer är allt man kan företa sig över Internet och de kulturer som växer däromkring. Kursen vänder sig till dig som vill ta reda på mer om virtuella miljöer och nätkulturer, informationshantering och kommunikation relaterat till barns och ungdomars lärande och identitetsskapande." - Källa
 
Internet är en stor värld. Under de senaste åren har den blivit ännu större, i takt med att utvecklingen har exploderat frammåt. Vi kan få all vår information och nyheter härifrån, vi kan se på film och TV, vi kan lyssna på musik, vi kan kommunicera med vänner, arbetspartners och främlingar från hela världen, vi kan utbilda oss, vi kan betala räkningar, vi kan hitta recept och till och med beställa hem matvaror och få dem levererade till dörren! jag tycker det är fantistiskt spännande, och lite läskigt, hur stor denna värld är och vad vi kan göra med den.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg?
E-postadress:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN
Donec venenatis sodales eros, vel egestas odio sagittis at. Praesent convallis mi nec erat rutrum sagittis. Morbi non luctus neque. Morbi nec ligula diam, egestas dictum turpis. Curabitur lacinia commodo scelerisque. Maecenas eu mauris vel urna malesuada ultrices. Morbi condimentum porta scelerisque. Maecenas pulvinar tempus sem, tempor dapibus erat mollis ut.
Allmänt
Del 1
Del 2
Del 3
2014
Jan, Feb, Mar,Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Nov, Dec