Mötesplatser

 
 
 
Här kommer min video för uppgiften Mötesplatser!

 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara Granholm

Hej Jonna!

Tack för din presentation om Goodreads, det verkar vara en rolig sida om man gillar att läsa. I slutet av din film när du visade deras app så insåg jag att den har potential att faktiskt väcka läslusten hos mina elever som kanske inte alltid tar det initiativet själv. Tack för tipset!

Din video var mycket informativ och trevlig med bakgrundsmusik i lagom volym. Din berättarröst var lugn och harmonisk och du höll ett bra tempo, inte för snabbt och inte för långsamt.

Bra jobbat!

M.v.h.
Sara

Datum: 2014-05-09 Tid: 12:38:28
Postat av: Anonym

Vilken trevlig video Jonna! Du pratar lugnt och beskriver sidan mycket väl, sedan gillar jag att du valt att ha bakgrundsmusik.

Vi läser allt mindre i dagens samhälle och den här sidan kan hjälpa till att ändra den trenden. Tycker att den verkar rolig och har många roliga funktioner. Att den finns som app underlättar även smidigheten att kunna uppdatera sitt bibliotek och lämna recensioner.

Bra jobbat!

/Elin

Datum: 2014-05-12 Tid: 16:44:47
Postat av: Linnea Mårtegård

Vad roligt att du valde en mötesplats ur en litterär synvinkel!

Det var en mycket trevlig presentation där det både syns och hörs att du har god vana av filminspelning och att få till en tilltalande layout!

Tycker det är roligt att finns en sida där man integrerar med människor via böcker för att uppmuntra till litteraturens värld. Det blir lite som en digital bokcirkel helt enkelt!

Hemsidan verkar ha många bra och smidiga funktioner. Det enda jag undrar över som jag gärna hade sett att du presenterade, är hur bokutbudet ser ut? Vilka genrer och språk är representerade? Undrar också om ett konto är gratis eller en betaltjänst?

Bra jobbat med uppgiften!


// Linnea

Datum: 2014-05-27 Tid: 17:27:56
Hemsida: http://linneamartegard.wordpress.com


Namn:
Kom ihåg?
E-postadress:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN
Donec venenatis sodales eros, vel egestas odio sagittis at. Praesent convallis mi nec erat rutrum sagittis. Morbi non luctus neque. Morbi nec ligula diam, egestas dictum turpis. Curabitur lacinia commodo scelerisque. Maecenas eu mauris vel urna malesuada ultrices. Morbi condimentum porta scelerisque. Maecenas pulvinar tempus sem, tempor dapibus erat mollis ut.
Allmänt
Del 1
Del 2
Del 3
2014
Jan, Feb, Mar,Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Nov, Dec